Over Lammers Real Estate:

Lammers Real Estate is de handelsnaam van Lameij Onroerend Goed B.V. Lameij Onroerend Goed B.V. is ontstaan na oprichten van  Lammers Beton B.V. Wij ontwikkelen en beleggen al meer dan 20 jaar in vastgoed. Onze huidige gevarieerde vastgoed portefeuille bestaat uit woningen, bedrijfspanden, zorgvastgoed, gronden, herontwikkellocaties, horeca, agrarisch vastgoed en leisure vastgoed. Voorheen lag de focus van Lammers Real Estate op het ontwikkelen van bedrijfsmatig onroerend goed. De laatste jaren zijn wij ons meer gaan focussen op het ontwikkelen en investeren in woningen en appartementen.

Werkzaamheden Lammers Real Estate:

Projectontwikkeling

Lammers Real Estate ontwikkelt woningen en appartementen voor zowel verkoop als verhuur. De woningen of appartementen worden zo ontwikkelt, dat ze perfect aansluiten op de wensen van de klant. Voor actuele informatie over de nieuwbouw projecten, kijkt u bij projecten.

Naast het ontwikkelen van woningen ontwikkelen wij ook commercieel- en zorgvastgoed voor huur, koop of een huurkoopconstructie.

Investeren en beleggen

Lammers Real Estate doet zowel aankoop als verkoop van verhuurd en niet verhuurd vastgoed. Wij zijn zoekende naar nieuwe investeringsmogelijkheden voor uitbreiding van onze vastgoedportefeuille. Voor de uitbreiding van onze vastgoedportefeuille zijn wij zoekende naar woning- en zorgvastgoedportefeuilles in Noord- Brabant, Zuid- Holland, Utrecht en Noord- Holland. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Vastgoedbeheer

Lammers Real Estate beheert haar eigen vastgoedportefeuille. De huidige portefeuille van Lammers Real Estate bestaat voornamelijk uit woningen, appartementen, zorgvastgoed en bedrijfspanden. De beheersactiviteiten van Lammers Real Estate zijn commercieel, administratief en technisch vastgoedbeheer. Lammers Real Estate beschikt over een eigen onderhoudsdienst met voertuig, zodat er bij storingen of defecten snel gehandeld kan worden.

Compare