Over Lammers Real Estate

Met meer dan twee decennia aan expertise in vastgoedontwikkeling en -beleggingen heeft Lammers Real Estate een veelomvattende vastgoedportefeuille tot stand gebracht. Deze portefeuille omvat momenteel een breed spectrum aan vastgoedcategorieën, variërend van woningen, bedrijfspanden en zorgvastgoed tot gronden, herontwikkelingslocaties, horeca, agrarisch vastgoed en leisure vastgoed.

Hoewel onze aanvankelijke focus bij Lammers Real Estate gericht was op de ontwikkeling van bedrijfsmatig onroerend goed, hebben wij in recente jaren onze koers verlegd naar een aanzienlijke toewijding aan de ontwikkeling en investering in woningen en appartementen. Deze strategische verschuiving weerspiegelt ons voortdurende streven naar innovatie en het proactief inspelen op de veranderende behoeften van zowel onze klanten als de markt.

Onze activiteiten

Projectontwikkeling

Lammers Real Estate is gespecialiseerd in de ontwikkeling van woningen en appartementen, zowel voor verkoop als verhuur. Onze woningen en appartementen worden zorgvuldig ontwikkeld om naadloos aan te sluiten op de specifieke wensen van onze klanten. Voor de meest recente informatie over onze nieuwbouwprojecten nodigen wij u uit om onze projectenpagina te raadplegen.

Daarnaast leggen wij ons toe op de ontwikkeling van commercieel en zorgvastgoed, beschikbaar voor huur, koop of via een huurkoopconstructie.

Investeren en Beleggen

Lammers Real Estate is actief betrokken bij zowel de aankoop als verkoop van zowel verhuurd als niet-verhuurd vastgoed. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe investeringsmogelijkheden om onze vastgoedportefeuille uit te breiden. Momenteel richten wij ons specifiek op woning- en zorgvastgoedportefeuilles in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Holland. Voor meer gedetailleerde informatie nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.

Vastgoedbeheer

Lammers Real Estate beheert op professionele wijze haar eigen vastgoedportefeuille, bestaande voornamelijk uit woningen, appartementen, zorgvastgoed en bedrijfspanden. Onze beheersactiviteiten omvatten commercieel, administratief en technisch vastgoedbeheer. Wij beschikken over een eigen onderhoudsdienst met voertuig, waardoor wij snel kunnen reageren op eventuele storingen of defecten. Uw gemoedsrust en de optimale staat van ons vastgoed hebben hierbij altijd de hoogste prioriteit

Onze Kernwaarden 

Bij Lammers Real Estate is integriteit de ruggengraat van ons bedrijf. We streven ernaar om op eerlijke en transparante wijze te handelen in al onze zakelijke activiteiten. Onze betrokkenheid bij ethisch gedrag is niet alleen een belofte aan onze klanten, maar een fundament waarop we bouwen voor langdurige relaties.

Innovatie is een kernprincipe dat ons onderscheidt in de vastgoedsector. Bij Lammers Real Estate omarmen we voortdurende verbetering en creativiteit bij het ontwikkelen van projecten. We streven naar nieuwe oplossingen die niet alleen uniek zijn, maar ook de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Klantgerichtheid staat bij ons voorop. Het begrijpen van de behoeften en wensen van onze klanten stelt ons in staat om vastgoedoplossingen te creëren die perfect aansluiten op hun levensstijl en ambities. Onze inzet voor klanttevredenheid is de drijvende kracht achter al onze inspanningen.

Duurzaamheid is niet slechts een term, maar een levensstijl bij Lammers Real Estate. We integreren duurzaamheidspraktijken in al onze projecten, waarbij we streven naar milieubewuste ontwerpen, energie-efficiëntie en een positieve impact op de gemeenschap.

Kwaliteit is non-negotiable bij Lammers Real Estate. We leggen de lat hoog, niet alleen voor de bouwkwaliteit van onze projecten, maar ook voor de dienstverlening die we bieden. Onze focus op kwaliteit resulteert in duurzame en gewaardeerde vastgoedoplossingen.

Financiële verantwoordelijkheid is een fundament van ons succes. Bij Lammers Real Estate beheren we financiële middelen met zorgvuldigheid en nemen we doordachte beslissingen om een gezonde financiële basis te waarborgen. We streven naar een solide rendement op investeringen, zowel voor ons bedrijf als voor onze investeerders.

Samenwerking vormt de kern van onze benadering. We bouwen sterke relaties op met gemeenschappen, lokale overheden en zakelijke partners. Onze samenwerkingen versterken niet alleen de impact van onze projecten, maar dragen ook bij aan de bloei van de gemeenschappen waarin we actief zijn.

Bij Lammers Real Estate zijn deze zeven kernwaarden niet alleen principes op papier, maar vormen ze de essentie van wie we zijn en hoe we zaken doen. We blijven ons inzetten voor deze waarden om uitzonderlijke vastgoedervaringen te creëren en waarde toe te voegen aan de levens van degenen die we bedienen.

Compare